| Autor |
Wiadomość |
Informacje
Twoja specjalizacja: Inne
Dołączył 99 dni temu Posty: 5 Postów dziennie: 0,05 Nr Użytkownika: 4747 Status: 
|
#1 Wysłany: 2012-02-22, 15:57 Zmiana obrazka danego forum.
|
|
|
Poszukiwana nazwa stylu / modyfikacji:Zmiana obrazka danego forum
Screen stylu / modyfikacji:http://cs-pobojowisko.pl/
Informacje na temat stylu / modyfikacji: chodzi mi o zmianę obrazków po prawo tam gdzie się zaczyna temat. Nie mogę w internecie znaleść
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie i Grafika
Dołączył 122 dni temu Posty: 309 Postów dziennie: 2,53 Piwa: 192/47 Skąd: New Jersey Nr Użytkownika: 4092 Status: 
|
#2 Wysłany: 2012-02-22, 16:17
Twoje forum: GameSociety.pl
Moje imię: Magik |
|
|
Dajmon, Jak nie możesz ?! Wchodzi : PA->Fora->np Edytujesz Podania-> i tam powinien być link do obrazka kategori coś takiego.
|
|

|
|
|
|
 |
Użytkownik
Anonimowy
Wojownik

Informacje
Dołączył 227 dni temu Posty: 830 Postów dziennie: 3,66 Piwa: 101/36 Skąd: Pomorze. Nr Użytkownika: 1933 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
#3 Wysłany: 2012-02-22, 16:33
Twoje forum: localhost
Moje imię: Rafał
Jakiego programu używasz?: GIMP |
|
|
Nie masz zedytowanych plikow albo w szablonie albo w skrypcie.
|
|

|
|
|
|
 |
Informacje
Dołączył 99 dni temu Posty: 5 Postów dziennie: 0,05 Nr Użytkownika: 4747 Status: 
|
#4 Wysłany: 2012-02-22, 19:35
|
|
|
www.pomorski-skill.xaa.pl w tym PA nie ma zadnej opcji do wyboru obrazka ..
[ Dodano: 2012-02-23, 17:28 ]
pomorski-skill.xaa.pl to jest moje forum styl the frags, jak zmienic te obrazki ?..
|
|
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|