| Autor |
Wiadomość |
Informacje
Twoja specjalizacja: Grafika
Wiek: 14 Dołączył 279 dni temu Posty: 101 Postów dziennie: 0,36 Piwa: 2/5 Skąd: Rzeszów Nr Użytkownika: 1390 Status: 
Stanowisko: Grafik
|
#1 Wysłany: 2012-02-19, 10:46 Problem z Forum Images
Twoje forum: jodelka-design.za.pl
Moje imię: Mateusz
Jakiego programu używasz?: Photoshop |
|
|
Nazwa modyfikacji : FORUM IMAGES by QBS
Pełny opis problemu : wszystko zainstalowałem poprawnie, zapytanie dodałem, lecz dodałem je w PA bo jak dodaje przez phpmyadmin to jak zakończę to mi forum nie działa, jakiś błąd on line 48. No ale jak dobrze to już dodałem to wszystko mi się wyświetla i dział. Jak wkleje poprawny link do grafiki to pokazuje komunikat że forum zostało zaktualizowane, czyli powinno działać. Lecz gdy wchodzę na stronę główną, nic sie nie zmieniło. Na normalnych ikonach także nie pokazuje mi na stronie głównej że jest nowy post.
Demo/Screen : ----
Strona WWW : www.czas-surferow.pl
edit:
to jest wina stylu, na innym działa, a wie ktoś jak to można naprawić?
to jest mój szablon:
http://Skin[cenzura]Shit.pl/php...-by-przemo.html
tak jak mówiłem, jak jest nowy post to ikona jest taka sama jakby nie było, moze cos ze stylem
|
|
| Ostatnio zmieniony przez JodelKa 2012-02-19, 10:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Dołączył 419 dni temu Posty: 1,171 Postów dziennie: 2,79 Piwa: 284/28 Nr Użytkownika: 251 Status: 
Stanowisko: Support Styler
|
#2 Wysłany: 2012-02-19, 10:52
Moje imię: Krystian |
|
|
Jaki błąd dokładnie masz gdy w phpmyadmin dodajesz?
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Grafika
Wiek: 14 Dołączył 279 dni temu Posty: 101 Postów dziennie: 0,36 Piwa: 2/5 Skąd: Rzeszów Nr Użytkownika: 1390 Status: 
Stanowisko: Grafik
|
#3 Wysłany: 2012-02-19, 11:02
Twoje forum: jodelka-design.za.pl
Moje imię: Mateusz
Jakiego programu używasz?: Photoshop |
|
|
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'czassurf_forums'@'localhost' (using password: TAK) in /home/czassurf/domains/czas-surferow.pl/public_html/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Access denied for user 'czassurf_forums'@'localhost' (using password: TAK)
to jest błąd jak dodaje przez phpmyadmin
|
|

|
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|