| Autor |
Wiadomość |
Informacje
Twoja specjalizacja: Grafika
Wiek: 22 Dołączył 118 dni temu Posty: 11 Postów dziennie: 0,09 Postawił 6 piw(a) Nr Użytkownika: 4165 Status: 
|
#1 Wysłany: 2012-02-08, 19:36 [Problem] przenoszenie forum/ phpBB 3
Moje imię: Kamil |
|
|
Witam,
próbuję przenieść swoje forum phpbb3 z jednego hostingu na drugi. W tym celu musiałem zmienić nazwy baz danych, bo się nie zgadzały. Wszystkie pliki zostały wrzucone, wgrałem kopię bazy. Zmieniłem config.php na dane aktualne. Teraz mam jednak problem, ponieważ w jakiś sposób domena nadal przekierowuje na serwer poprzedniego hostingu. Domena .pl została już wcześniej oddelegowana na inne, potrzebne adresy DNS i powinna działać. Teraz nie wiem - co trzeba zmienić prócz pliku config? wiem, że adres podawało się przy instalacji, ale teraz... proszę o pomoc! pozdrawiam
|
|

largo~ |
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Dołączył 417 dni temu Posty: 698 Postów dziennie: 1,67 Piwa: 67/37 Skąd: Kraków Nr Użytkownika: 263 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Grafika
Wiek: 22 Dołączył 118 dni temu Posty: 11 Postów dziennie: 0,09 Postawił 6 piw(a) Nr Użytkownika: 4165 Status: 
|
#3 Wysłany: 2012-02-10, 19:55
Moje imię: Kamil |
|
|
Hmm.. w phpbb_config szukam, ale nie ma żadnego takiego pola ;> (czy ja ślepy jestem?)
|
|

largo~ |
|
|
|
 |
Użytkownik
FuRiAt
peini7 nick steam

Informacje
Dołączył 120 dni temu Posty: 224 Postów dziennie: 1,88 Piwa: 10/53 Skąd: Pruszków Nr Użytkownika: 4138 Status: 
|
#4 Wysłany: 2012-02-10, 20:42
Twoje forum: conterfrags.pl
Moje imię: Damian |
|
|
lrg, a odpiołes domene z tamtego hostingu wczesniejszego?? jak tak to poczekac aż hosting przestanie istniec albo jak masz tam folder z domeną to skasuj
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Dołączył 417 dni temu Posty: 698 Postów dziennie: 1,67 Piwa: 67/37 Skąd: Kraków Nr Użytkownika: 263 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
|
|
|
 |
Użytkownik
Ignore6666
BANNED!

Informacje
Dołączył 121 dni temu Posty: 945 Postów dziennie: 7,88 Piwa: 160/1 Skąd: Wrocław Nr Użytkownika: 4100 Status: 
|
#6 Wysłany: 2012-02-11, 23:23
|
|
|
lrg, w tabelce phpbb_configs jest na 100% poszukaj dobrze. Pierwsza lub druga pozycja.
Flamaster już to napisał.. //SeNioR |
|
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - manga - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|