| Autor |
Wiadomość |
Informacje
Twoja specjalizacja: Grafika
Wiek: 22 Dołączył 118 dni temu Posty: 11 Postów dziennie: 0,09 Postawił 6 piw(a) Nr Użytkownika: 4165 Status: 
|
#1 Wysłany: 2012-01-25, 23:38 [Problem] Dodatkowe pola
Moje imię: Kamil |
|
|
Link do forum: obecnie brak
Dokładny opis problemu: Mam problem z dodaniem dodatkowych pól.
Gdzie i jak się dodaje dodatkowe "pola" tak jakby pod avatarem tam gdzie jest licznik postów, lokalizacja, od kiedy na forum itp. itd i chciałbym pod spodem tutaj dodać np. Wiek, Strona WWW etc.
wchodzę w PA > Uzytkownicy i grupy > Dodatkowe pola profilu > i tam wlasnie mam to pododawane, następnie mam zaznaczone:
Wyświetl w wątku:
Pole jest wyświetlane w miniprofilu na stronie wątku.
I niestety dalej nic... nie pokazują mi się te opcje wcale. W profilu je normalnie widać użytkownika, ale przy poście już nie HELP ME
Posiadany styl: "efilmybb3"
Modyfikacje na forum: brak
|
|

largo~ |
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie i Grafika
Dołączył 120 dni temu Posty: 100 Postów dziennie: 0,83 Piwa: 11/5 Skąd: Gdańsk Nr Użytkownika: 4124 Status: 
|
#2 Wysłany: 2012-01-26, 10:20
Twoje forum: localhost
Moje imię: Dominik |
|
|
To by było trzeba zainstalować coś w stylu modyfikacji i zmiennych bo jest to podanie danych w widoku profilu w temacie te co były podane w profilu. Więc orłem z PHP nie jestem więc sory.
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Wiek: 22 Dołączył 118 dni temu Posty: 11 Postów dziennie: 0,09 Postawił 6 piw(a) Nr Użytkownika: 4165 Status: 
|
#3 Wysłany: 2012-01-26, 12:28
|
|
Guest napisał/a To by było trzeba zainstalować coś w stylu modyfikacji i zmiennych bo jest to podanie danych w widoku profilu w temacie te co były podane w profilu. Więc orłem z PHP nie jestem więc sory.
hmm.. to napewno nie jest to, chyba mnie nie zrozumiałeś po prostu pola dodaje się w panelu admina, z tym że one nie chcą się pojawić wogóle! Tak jak tutaj na forum jest pod avatarem użytkownika:
Informacje
Dołączył Dzisiaj
Postawił 5 piw(a)
Nr Użytkownika: 4165
tak ja bym chciał dodać w tym miejscu: Wiek, Strona WWW
|
|

largo~ |
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie i Grafika
Dołączył 120 dni temu Posty: 100 Postów dziennie: 0,83 Piwa: 11/5 Skąd: Gdańsk Nr Użytkownika: 4124 Status: 
|
#4 Wysłany: 2012-01-26, 12:36
Twoje forum: localhost
Moje imię: Dominik |
|
|
Aha czyli poprostu jak wpisujesz w pola w profilu to ci się nie wyświetla ? A zobacz czy jak stworzysz te pole to czy w Edytuj profil możesz je uzupełnić.
|
|
|
|
|
 |
Informacje
|
#5 Wysłany: 2012-01-26, 15:12
|
|
Tak mogę. Już wszystko wyjaśnione. Zrobiłem głupi błąd ponieważ w ustawieniach forum, nie było zaznaczone aby było je widać w Wątkach, mimo ze w polach było.
Temat do zamknięcia
|
|

largo~ |
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
Użytkownik
Administrator Pilnuje porządku
Informacje
Twoja specjalizacja: Zamykanie
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status:
|
Wysłany: 2012-01-29, 20:21 AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez: SeNioR
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - manga - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|