| Autor |
Wiadomość |
Informacje
Twoja specjalizacja: Tworzenie stron
Dołączył 400 dni temu Posty: 1,476 Postów dziennie: 3,69 Piwa: 239/38 Skąd: Cekcyn Nr Użytkownika: 392 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
#1 Wysłany: 2012-01-05, 20:16 Poszukiwani sponsorzy!
Twoje forum: http://cekcyn-web.pl
Moje imię: Kuba |
|
|
Wolne stanowisko/a: Sponsor
Ilość wolnych miejsc: Full
Informacja dot. stanowiska: Opiszę sytuację niżej.
Strona WWW: cekcyn-web.pl
Kontakt z Administratorem:PW lub gg 3144365
A więc niestety moja sieć znalazła się w kryzysie finansowym i potrzebujemy trochę gotówki na opłacenie bieżących wydatków (domena itd.). Poszukuję chętnych osób, które mają lekki nadmiar pieniążków. Każda kwota się liczy. W zależności od oferowanej sumy ustalimy odpowiednie warunki współpracy. Mogę umieścić banner na stronie/mailing i wiele innych ciekawych bajerów, w zależności co sobie sponsor życzy. Oczywiście istnieje opcja przelewania pieniążków przez SMS. Sponsor może dawać kaskę kiedy chce i ile chce, nie ma żadnej wiążącej umowy. Więcej informacji pod numerem gg 3144365.
Pozdrawiam
Kubaru
|
|

|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Dołączył 138 dni temu Posty: 87 Postów dziennie: 0,64 Otrzymał 3 piw(a) Nr Użytkownika: 3671 Status: 
|
#2 Wysłany: 2012-01-06, 01:02
Twoje forum: wkrótce |
|
|
Czy oferujesz coś innego oprócz reklamy na swoim forum?
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Tworzenie stron
Dołączył 400 dni temu Posty: 1,476 Postów dziennie: 3,69 Piwa: 239/38 Skąd: Cekcyn Nr Użytkownika: 392 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
#3 Wysłany: 2012-01-09, 19:59
Twoje forum: http://cekcyn-web.pl
Moje imię: Kuba |
|
|
Zależy to od sponsora, jestem otwarty na propozycję
|
|

|
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - manga - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|