| Autor |
Wiadomość |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Wiek: 15 Dołączył 304 dni temu Posty: 388 Postów dziennie: 1,28 Piwa: 50/22 Nr Użytkownika: 1154 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
#1 Wysłany: 2012-02-22, 19:56 [Pobierz] Old Portflio - Strona Główna
Twoje forum: localhost + Strzelnica-Konin.com |
|
|
Demo: http://aras.unixstorm.org/SK/
Autorzy: GStudio.net.pl & Empc.
Info: Dawno kodowane portfolio. Słabe kodowanie: wiele divów, z <br /> i błędami: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Faras.unixstorm.org%2FSK%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=XHTML+1.0+Strict&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.2
Do tego tylko Strona Główna - Taki był projekt.
Link za chwilkę dam.
P.S. Nie chodzi o ocenę i hejtowanie tej pracy, bo jest ona stara i teraz zupełnie inaczej koduje, lepiej, ale jeśli chcesz wyrazić swoją opinie to na co czekasz ?
|
|

Nigdy nie powiedziałem o sobie 'dobry koder', ani żaden inny komplement jeśli chodzi o kodowanie, więc powinieneś zamknąć buźkę i nie wmawiać mi czegoś, czego nie zrobiłem.
"człowiek wówczas jest szczęśliwy,
gdy cieszy go to, co tworzy"
 |
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie i Grafika
Dołączył 121 dni temu Posty: 309 Postów dziennie: 2,55 Piwa: 192/47 Skąd: New Jersey Nr Użytkownika: 4092 Status: 
|
#2 Wysłany: 2012-02-22, 20:26
Twoje forum: GameSociety.pl
Moje imię: Magik |
|
|
Dawaj dl, bo chcę go pobrać
|
|

|
|
|
|
 |
Informacje
Wiek: 15 Dołączył 304 dni temu Posty: 388 Postów dziennie: 1,28 Piwa: 50/22 Nr Użytkownika: 1154 Status: 
|
#3 Wysłany: 2012-02-22, 21:04
|
|
Zapomniałem danych i czekam na przypomnienie na poczte. Może ktoś by chciał mieć uniq i kupić ?
|
|

Nigdy nie powiedziałem o sobie 'dobry koder', ani żaden inny komplement jeśli chodzi o kodowanie, więc powinieneś zamknąć buźkę i nie wmawiać mi czegoś, czego nie zrobiłem.
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
Privo
DeeJay and Programmer

Informacje
Twoja specjalizacja: Inne
Wiek: 16 Dołączył 195 dni temu Posty: 243 Postów dziennie: 1,25 Piwa: 27/27 Skąd: Bydgoszcz Nr Użytkownika: 2383 Status: 
|
#4 Wysłany: 2012-02-22, 21:24
Moje imię: Daniel |
|
|
Ew. cena jaka by byla? Bo kodowanie w niektorych rzeczach by trzeba bylo poprawic - nie wiem czy tylko ja tak mam, ale menu strasznie hover a raczej jego napis idzie w gore i to na niebiesko jeszcze hehe
Mozna bylo dac przewijanie zdjec (a dokladnie projektow) + tez powiekszanie obrazkow.
A tak to wyglada troche zwyczajnie. : )
Daj to DL wreszcie to sobie przerobie. ; P
|
|

Jestem okrutny, ale za to pomocny - prawda boli, ale jak Wam wytknę błąd zapamiętacie go i nie powtórzycie. ; ] |
|
|
|
 |
Informacje
|
#5 Wysłany: 2012-02-22, 21:35
|
|
Cene jakąś by się ustaliło. Co do menu to takie jest założenie, aby w hoverze napis był tam wyżej i na niebiesko (to można zmienić). Obrazki i przewijanie to przecież pare minut.
|
|

|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie i Grafika
Dołączył 121 dni temu Posty: 309 Postów dziennie: 2,55 Piwa: 192/47 Skąd: New Jersey Nr Użytkownika: 4092 Status: 
|
#6 Wysłany: 2012-02-23, 07:32
Twoje forum: GameSociety.pl
Moje imię: Magik |
|
|
Daj do dl i tyle...
|
|

|
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - manga - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|