| Autor |
Wiadomość |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Wiek: 16 Dołączył 378 dni temu Posty: 106 Postów dziennie: 0,28 Piwa: 194/6 Nr Użytkownika: 573 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
#46 Wysłany: 2012-02-19, 18:11
|
|
|
Chyba się kolega troszkę ośmieszył
Najbardziej rozbawiło mnie to:
simivar napisał/a Po trzecie, zacznij dawać wartości liczbowe w porównaniach w ''.
Ciekawe, od kiedy to mysql_num_rows zwraca wartości jako string (tekst) ?
simivar napisał/a Po pierwsze, nie wiem po co tworzyć zmienną $body i zabierać miejsce w pamięci na nią, jak można po prostu ten kod echo'nąć.
Bo tak mi jest wygodniej. Ahh, rzeczywiście wazy to całe 2kb
simivar napisał/a Po drugie, po co w pierwszym "ifie" dajesz tyle rzeczy do sprawdzenia, jak wystarczyłoby samo:
No tak, tylko że name="submit" masz przypisane do logowania i do rejestracji więc ciekaw jestem skąd to skrypt ma wiedzieć czy submit odnosi się do rejestracji czy do logowania?
Zanim coś napiszesz - sam to przemyśl ;]
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Inne
Wiek: 18 Dołączył 210 dni temu Posty: 140 Postów dziennie: 0,67 Piwa: 19/4 Skąd: Kętrzyn Nr Użytkownika: 2134 Status: 
|
#47 Wysłany: 2012-02-19, 18:21
Twoje forum: W trakcie ;)
Moje imię: Mateusz |
|
|
simivar to żeś zabłysnął teraz
|
|
|
|
|
 |
Użytkownik
Daniel
BANNED!

Informacje
Twoja specjalizacja: Inne
Dołączył 96 dni temu Posty: 190 Postów dziennie: 2 Piwa: 26/40 Nr Użytkownika: 4796 Status: 
|
#48 Wysłany: 2012-02-22, 11:20
|
|
|
Poradnik świetny przyda się początkującym. Dobra robota!
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Wiek: 16 Dołączył 378 dni temu Posty: 106 Postów dziennie: 0,28 Piwa: 194/6 Nr Użytkownika: 573 Status: 
|
#49 Wysłany: 2012-02-22, 14:07
|
|
|
Beosky/Webspy na cholerę mi Twoja któraś już z kolei opinia?
|
|
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
Użytkownik
Administrator Pilnuje porządku
Informacje
Twoja specjalizacja: Zamykanie
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status:
|
Wysłany: 2012-03-07, 12:21 AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez: SeNioR
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|