| Autor |
Wiadomość |
Informacje
Twoja specjalizacja: Inne
Dołączył 325 dni temu Posty: 45 Postów dziennie: 0,14 Postawił 47 piw(a) Nr Użytkownika: 956 Status: 
|
|
|
|
 |
Użytkownik
knypek
Grafik ;)

Informacje
Twoja specjalizacja: Grafika
Wiek: 16 Dołączył 462 dni temu Posty: 287 Postów dziennie: 0,62 Piwa: 23/72 Skąd: POZnan* Nr Użytkownika: 70 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
#2 Wysłany: 2012-02-18, 18:27
Twoje forum: cmsszablony.pl
Moje imię: Patryk |
|
|
Nie miałem nigdy tam postawionej stronki , oferty można powiedzieć nawet atrakcyjne
nawet nawet
|
|

|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie i Grafika
Wiek: 15 Dołączył 331 dni temu Posty: 272 Postów dziennie: 0,82 Piwa: 292/12 Skąd: Ostrów Wielkopolski Nr Użytkownika: 894 Status: 
|
#3 Wysłany: 2012-02-18, 19:06
Moje imię: Michał |
|
|
Zależy co chcesz na tym hostingu postawić, portfolio, portal?
Zobacz kto im zaufał, sprawdź jak działają tam strony, na moje oko to nawet nieźle śmigają
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Dołączył 325 dni temu Posty: 45 Postów dziennie: 0,14 Postawił 47 piw(a) Nr Użytkownika: 956 Status: 
|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie i Grafika
Wiek: 15 Dołączył 331 dni temu Posty: 272 Postów dziennie: 0,82 Piwa: 292/12 Skąd: Ostrów Wielkopolski Nr Użytkownika: 894 Status: 
|
#5 Wysłany: 2012-02-19, 08:48
Moje imię: Michał |
|
|
To proponuję ci ta, jak ja bym zrobił, a więc, wykonał bym forum na jakimś darmowym lub tanim serwerze, a następnie zakupił bym ofertę brązową, jest 7-dniowy okres próbny, więc nic nie stracisz a zobaczysz jak hosting działa.
Jest też ryzyko że jak forum się rozwinie i będzie więcej użytkowników to zacznie wolniej działać, zawsze można przenieś na inny hosting.
18,45 zł to nie tak dużo.
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Dołączył 354 dni temu Posty: 193 Postów dziennie: 0,55 Piwa: 5/13 Skąd: Stopnica Nr Użytkownika: 721 Status: 
|
#6 Wysłany: 2012-03-04, 10:15
|
|
|
Z góry przepraszam, że tutaj się wypowiem - pewnie dostane Warna za odkop ale to ważne. Mam tam kupiony pakiet brąz(kupiłem specjalnie do wypróbowania baz mysql) i powiem tak, kontakt jest szybki (nawet bardzo), wszystko też dość płynnie chodzi poza jednym - baz danych nie da się wykorzystać pod amxbans, zapis do diablo etc. tak że sieci serwerów tego nie polecam ;D
|
|

|
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|