| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
KlimO
by KlimO

Informacje
Twoja specjalizacja: Grafika
Dołączył 106 dni temu Posty: 21 Postów dziennie: 0,2 Postawił 7 piw(a) Skąd: Sierpc Nr Użytkownika: 4428 Status: 
|
#1 Wysłany: 2012-02-06, 16:21 Kodwanie webspella
|
|
|
Powiedzcie mi czy tymi LINK tutakmi, będę w stanie zakodować szablon tego typu link ? Jeżeli nie to czy posiadacie jakieś dobre poradniki dla koderów? Chcę się tego trochę nauczyć. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Dołączył 416 dni temu Posty: 1,166 Postów dziennie: 2,8 Piwa: 284/28 Nr Użytkownika: 251 Status: 
Stanowisko: Support Styler
|
#2 Wysłany: 2012-02-06, 16:28
Moje imię: Krystian |
|
|
KlimO, to są poradniki html/css tu musisz dodać PHP i raczej też MYSQL.
Także Jeszcze poszukaj jakichś poradników PHP i MYSQL
// edit.
Jeżeli chodzi o webspell to raczej wystarczy HTML/CSS bez problemu.
Nie zauważyłem wcześniej, ze chodzi o webspell
|
|
| Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): KlimO |
 |
Użytkownik
KlimO
by KlimO

Informacje
Twoja specjalizacja: Grafika
Dołączył 106 dni temu Posty: 21 Postów dziennie: 0,2 Postawił 7 piw(a) Skąd: Sierpc Nr Użytkownika: 4428 Status: 
|
#3 Wysłany: 2012-02-06, 16:32
|
|
|
Dzięki. Oczywiście poszukam takich tutków, jeżeli natomiast ktoś miałby jeszcze jakieś propozycję to proszę tu wkleić linki, zawsze mogę coś przeoczyć
[ Dodano: 2012-02-06, 16:33 ]
Ahaś Tak czy siak , jeżeli ktoś miałby jeszcze jakieś tutki, czy strony o tej tematyce to bardzo bym prosił o linki.
[ Dodano: 2012-02-06, 16:48 ]
Ahaś Tak czy siak , jeżeli ktoś miałby jeszcze jakieś tutki, czy strony o tej tematyce to bardzo bym prosił o linki.
[ Dodano: 2012-02-06, 18:12 ]
Taki mam problem teraz. Bo w 2 części tak około 17-18 minuty jest powiedziane aby wpisać coś takiego :
Kod Użytkownik zamieścił tutaj kod kliknij na obrazek aby rozwinąć / zwinąć Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
no i ja to wpisuję ale niestety rozmiar obrazka się nie zmienia ani nie wyśrodkowuję =d Zna ktoś przyczynę ?
|
|
|
|
|
 |
Użytkownik
MBmodern
BANNED!

Informacje
Twoja specjalizacja: Inne
Dołączył 103 dni temu Posty: 31 Postów dziennie: 0,3 Piwa: 6/5 Nr Użytkownika: 4540 Status: 
|
#4 Wysłany: 2012-02-07, 08:13
|
|
|
#background-image {
background-image:url(../images/background-image.png) no-repeat;
width: 1406px; height: 688px;
margin: 0 auto;
}
Tak daj
|
|
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Dołączył 414 dni temu Posty: 698 Postów dziennie: 1,69 Piwa: 66/37 Skąd: Kraków Nr Użytkownika: 263 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
Użytkownik
Administrator Pilnuje porządku
Informacje
Twoja specjalizacja: Zamykanie
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status:
|
Wysłany: 2012-02-15, 01:20 AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez: SeNioR
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|