| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
bootek
paruffa bootek

Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Wiek: 16 Dołączył 379 dni temu Posty: 1,257 Postów dziennie: 3,33 Piwa: 55/108 Skąd: Starachowice Nr Użytkownika: 550 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
#1 Wysłany: 2012-02-21, 00:44 Kliczko wydał oświadczenie w sprawie "zakończenia" kariery
Twoje forum: localhost
Moje imię: Krystian
Jakiego programu używasz?: Paint |
|
|
Witalij Kliczko zaprzeczył, iż za pośrednictwem Twittera miał zapowiedzieć zakończenie swojej kariery. Starszy z braci Kliczko stwierdził również, że o swoich dalszych planach poinformuje jeszcze w tym tygodniu.
Rzekome zakończenie kariery miało być spowodowane kontuzją barku, której Kliczko doznał w sobotniej walce z Dereckiem Chisorą. W wyniku urazu Ukrainiec od trzeciej rundy boksował praktycznie jedną ręką. Rewelacje z portalu społecznościowego zdementował najpierw dziennik "Ukraińska Prawda", a później sam Kliczko.
"Ani ja, ani nikt z mojego otoczenia nie napisał tej wiadomości, która pojawiła się na Twitterze. Na tym portalu istnieje tylko jedno oficjalne konto braci Kliczko, które publikuje informacje ze strony klitschko.com. Dlatego ze zdziwieniem obserwowałem to całe medialne zamieszanie. Te informacje są nieprawdziwe" - czytamy w oświadczeniu wydanym przez Kliczkę.
źródło: wp.pl
|
|
|
|
|
 |
Użytkownik
Daniel
BANNED!

Informacje
Twoja specjalizacja: Inne
Dołączył 93 dni temu Posty: 191 Postów dziennie: 2,05 Piwa: 26/40 Nr Użytkownika: 4796 Status: 
|
#2 Wysłany: 2012-02-21, 00:49
|
|
|
Już istnieje taki news.
|
|
|
|
|
 |
Użytkownik
bootek
paruffa bootek

Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Wiek: 16 Dołączył 379 dni temu Posty: 1,257 Postów dziennie: 3,33 Piwa: 55/108 Skąd: Starachowice Nr Użytkownika: 550 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
#3 Wysłany: 2012-02-21, 00:56
Twoje forum: localhost
Moje imię: Krystian
Jakiego programu używasz?: Paint |
|
|
Daniel, istnieje, że ktoś napisał o zakończeniu kariery, a ten news jest o wypowiedzi Kliczki na temat rzekomego zakończenia kariery
|
|
|
|
|
 |
Użytkownik
O.S.T.Ry
BANNED! Profesionalny.

Informacje
Twoja specjalizacja: Grafika
Wiek: 15 Dołączył 240 dni temu Posty: 691 Postów dziennie: 2,88 Piwa: 47/90 Skąd: Pomorze Nr Użytkownika: 1737 Status: 
|
#4 Wysłany: 2012-02-21, 17:35
Moje imię: Bartosz |
|
|
Niech sie dobrze zastanowi to jest MISTRZ !!!
|
|

Jeśli Potrzebujesz Pomocy Chętnie Pomogę Ci Na Forum |
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
Użytkownik
Administrator Pilnuje porządku
Informacje
Twoja specjalizacja: Zamykanie
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status:
|
Wysłany: 2012-04-02, 20:09 AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez: SeNioR
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|