| Autor |
Wiadomość |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Dołączył 379 dni temu Posty: 115 Postów dziennie: 0,3 Piwa: 1/39 Nr Użytkownika: 551 Status: 
|
#1 Wysłany: 2012-02-22, 00:24 Jak zmienic wygląd [code]
|
|
|
Link do forum: http://siec-boomslave.dat...pic.php?p=19#19
Dokładny opis problemu: Chce zmienić wygląd [code] ponieważ jak sami widzicie brzydko to wygląda..
Posiadany styl: SubSilver blue
Modyfikacje na forum: -
|
|
|
|
|
 |
Użytkownik
Privo
DeeJay and Programmer

Informacje
Twoja specjalizacja: Inne
Wiek: 16 Dołączył 193 dni temu Posty: 243 Postów dziennie: 1,27 Piwa: 27/27 Skąd: Bydgoszcz Nr Użytkownika: 2383 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
#2 Wysłany: 2012-02-22, 00:57
Moje imię: Daniel |
|
|
W pliku od stylu masz taka linijke:
Kod Użytkownik zamieścił tutaj kod kliknij na obrazek aby rozwinąć / zwinąć Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Zamien color: #006600; na jaki chcesz - podmieniasz tam gdzie podkreslilem. ; )
Mozesz dac kod koloru z HTML'a, wtedy zostawiasz # i dopisujesz cyfry i/lub litery, a jesli piszesz ang. nazwe koloru to masz np. grey, black itd. piszesz juz bez. : )
Zeby czcionke to podmieniasz w font-family:Courier, 'Courier New', sans-serif; podkreslone. ; ]
Pozdrawiam.
|
|

Jestem okrutny, ale za to pomocny - prawda boli, ale jak Wam wytknę błąd zapamiętacie go i nie powtórzycie. ; ] |
|
|
|
 |
Informacje
Twoja specjalizacja: Kodowanie
Dołączył 379 dni temu Posty: 115 Postów dziennie: 0,3 Piwa: 1/39 Nr Użytkownika: 551 Status: 
|
#3 Wysłany: 2012-02-22, 15:46
|
|
|
A jaką czcionkę najlepiej dać ?;]
|
|
|
|
|
 |
Użytkownik
Privo
DeeJay and Programmer

Informacje
Twoja specjalizacja: Inne
Wiek: 16 Dołączył 193 dni temu Posty: 243 Postów dziennie: 1,27 Piwa: 27/27 Skąd: Bydgoszcz Nr Użytkownika: 2383 Status: 
Stanowisko: Bywalec
|
#4 Wysłany: 2012-02-22, 21:07
Moje imię: Daniel |
|
|
Najlepiej taka jaka masz ustawiona na forum - w tematach itd. lub taka by sie wyrozniala, ale byla czytelna. Nazwy Ci nie podam, ale mozesz korzystac z kombinacji czyli podajesz kilka czcionek zamiast tej jedynej. ; )
Ja czesto uzywam Tahoma, Verdana, Arial . : )
Kolor dalbym szary jakis, zeby nie czarny - takie wyroznienie tego tekstu zeby bylo. ; ]
|
|

Jestem okrutny, ale za to pomocny - prawda boli, ale jak Wam wytknę błąd zapamiętacie go i nie powtórzycie. ; ] |
|
|
|
 |
Użytkownik
Reklama
Wykup tutaj reklamę!
Informacje
Twoja specjalizacja: Reklama i Makreting
Dolączył: 09 Lis 2010
Nr Użytkownika: 0
Status: 
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Board Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Wersja forum GSM Wersja skryptu: 1.12.6 © Copyright 2010 - by CMSszablony.pl Administrator nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają, lub czynią na stronie. Kopiowanie elementów szablonu surowo zabronione.
|